Megoldásaink webáruházaknak

Webáruháza van? A csomag és az utánvét is kiszámíthatóan érkezik, ha újragondolja velünk a szállításait.

Mit ajánlunk a webshop üzemeltetőknek?

webáruházakhoz kapcsolódó kiszállítások sarkalatos pontja a jó szervezés: pontos időzítés és a csomagok gondos célba juttatása. Röviden, hogy az áru sértetlenül, az adott időben érkezzen meg a kívánt címre.

Az Önök vásárlói,-tapasztalatunk szerint-, gyakran a futárt is a webáruház alkalmazottjának tekintik, így a kiszállítás minősége alapján egyúttal a webshopról is véleményt alkotnak. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogyan megy végbe ez a folyamat!Ha Önök fontosnak tartják, hogy minőségi termékeket kínáljanak ügyfeleiknek, ne hanyagolják el az utolsó fontos lépést, az áru kiszállítását sem! Bízzák ezt is profikra!

A gyujtoszallitas.hu nemcsak arra figyel, hogy futárai pontosan, az előre megbeszélt időpontban érkezzenek, hanem arra is kiemelt gondot fordít, hogy a megfelelő módon képviseljék az Önök cégét az ügyfeleikkel történő személyes találkozáskor.

A minőségi csomagkiszállítás elengedhetetlen részének tartjuk, hogy cége a lehető leggyorsabban megkapja a kiszállított csomag után járó utánvét összegét. Ezért a gyujtoszallitas.hu az átvételt követő nap elküldi az áru ellenértékét megbízójának. Akár naponta is utalunk, hogy cége időben a pénzéhez jusson!

Miért válasszon tehát minket?

mert gyorsak és pontosak vagyunk,

mert kiemelten fontosnak tartjuk, hogy futáraink az Ön cégét megfelelő módon képviseljék az ügyfeleivel történő személyes találkozáskor,

mert a lehető leggyorsabban jut a cégét megillető utánvét összegéhez.

Próbálja ki szolgáltatásunkat teljesen ingyen!

Üzenjen, visszahívjuk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és munkatársunk rövidesen visszahívja Önt!