Küldetésünk


Az EXPEDITIVE Futárszolgálat küldetése, hogy futárszolgáltatással támogassuk Ügyfeleinket a saját problémáik leküzdésében és céljaik elérésében.

A szolgáltatás nyújtása előtt, közben és után figyelünk az Ügyfeleink változó igényeire és ezekhez az igényekhez a versenytársaknál jobban alkalmazkodunk.

Víziónk

Futárszolgálatunk víziója, hogy a csomag szállítás területén zseniális szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek, vagyis ügyfeleink, alvállalkozóink és kollégáinknak egyaránt. Zseniális szolgáltatás alatt pedig azt értjük, hogy mindenki többet kap, mint amit elvár. Ügyfeleinknek nemcsak elszállítjuk a csomagot A pontból B pontba, hanem a csomag felvételtől a csomag leadásig az elvártnál többet nyújtunk, ezáltal emeljük Ügyfelünk szolgáltatásának az értékét.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy évről évre növeljük Partnereink számát, akik megtapasztalják zseniális szolgáltatásunkat. Míg a BHAGunk, vagyis a nagy vakmerő célunk, hogy 2020. szeptember 1-én legalább öt országban futárszolgáltatást nyújtunk helyi irodával és szervezettel. Ezzel párhuzamosan pedig Magyarország legnagyobb repülőtéri poggyászkiszállító futárszolgálata legyünk.