Küldetésünk

A Gyűjtőszállítás.hu Kft. küldetése, hogy futárszolgáltatással támogassuk Ügyfeleinket a saját problémáik leküzdésében és céljaik elérésében.
A szolgáltatás nyújtása előtt, közben és után figyelünk az Ügyfeleink változó igényeire és ezekhez az igényekhez a versenytársaknál jobban alkalmazkodunk.

Víziónk

Futárszolgálatunk víziója, hogy a csomag szállítás területén zseniális szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek, vagyis ügyfeleink, alvállalkozóink és kollégáinknak egyaránt. Zseniális szolgáltatás alatt pedig azt értjük, hogy mindenki többet kap, mint amit elvár. Ügyfeleinknek nemcsak elszállítjuk a csomagot A pontból B pontba, hanem a csomag felvételtől a csomag leadásig az elvártnál többet nyújtunk, ezáltal emeljük Ügyfelünk szolgáltatásának az értékét.

Előnyök

Gyorsan szállítunk és utalunk

Rugalmasak vagyunk

Nincsenek rejtett költségek

Valamennyi csomagot biztosítjuk

Ügyféligényekre szabjuk az ajánlatot

Közvetlen diszpécserünk van

Az ügyfél ellenőrizheti a csomag tartalmát

Értékeink

  • Rugalmasság

    Minden esetben törekszünk a lehető legjobb megoldást megtalálni az aktuális ügyféligények teljesítésekor.

  • Hatékonyság és innováció

    Arra törekszünk, hogy feladatainkat egyre egyszerűbben és gyorsabban végezzük el, mely közben az elvégzett munka minősége semmiképp sem romolhat.

  • Felelősségvállalás és megoldásközpontúság

    Sajátunkként kezeljük a ránk bízott feladatokat, probléma esetén nem hibást keresünk, hanem törekszünk a mindkét fél számára elfogadható megoldás megtalálására.